Η Εταιρεία μας

 

Η εταιρεία ΧΡΩΜΟΚΙΝΗΣΗ δραστηριοποιείται στο χώρο των χρωμάτων - βερνικιών & εργαλείων από το 1969. Ξεκινώντας, όπως οι περισσότερες εταιρείες, ως οικογενειακή επιχείρηση, κατόρθωσε μέσα στην ανταγωνιστικότητα των καιρών να εξελιχθεί και να σταθεί στην ελληνική αγορά με τη σημερινή της μορφή.
Η εταιρεία μας βρίσκεται στους Αμπελόκηπους (Κεντρικά: Πανόρμου 61, ). Η πολύχρονη πείρα μας κατόρθωσε να δημιουργήσει ένα σεβαστό πελατολόγιο, προσφέροντας σωστή εξυπηρέτηση, κατάλληλες τεχνικές πληροφορίες και εξειδικευμένες γνώσεις στο δύσκολο αλλά και συναρπαστικό τομέα των χρωμάτων - βερνικιών. Έχοντας λοιπόν αποκτήσει την εμπιστοσύνη της αγοράς, αντιπροσωπεύουμε όλες τις επώνυμες ελληνικές βιομηχανίες, τόσο στο βιομηχανικό όσο και στο οικοδομικό χρώμα, αλλά και αξιόπιστους οίκους της παγκόσμιας αγοράς. Η
ΧΡΩΜΟΚΙΝΗΣΗ είναι  εισαγωγέας-αντιπρόσωπος της SHERWIN WILLIAMS U.S.A. και της  EINZA Γερμανίας. Επίσης η εταιρίας μας κατα διαστήματα διοργανώνει σεμινάρια  για την ενημέρωση των επαγγελματιών της , σε θέματα τεχνοτροπιών, χρωμάτων  και κονιαμάτων τα οποία απευθύνονται σε ειδικές εφαρμογές .